Kinkekaart? Kinkekaart!

Armas teeline,

Mida kinkida sõbrale sünnipäevaks? Abikaasale pulma-aastapäevaks? Emale tänutäheks, et ta Su siia ilma toonud on ning Sinu jaoks ka kõige raskemate hetkedel olemas on olnud? Isale selle eest, et ta on Sulle eeskujuks olnud, Sind õigele teele suunanud? Lapsele kooli lõpetamise puhul? Õele või vennale temale olulise tähtpäeva puhul? Kolleegile preemiaks heade töö-tulemuste puhul?

Soovid kinkida midagi kehale ja meelel? Kingi massaaž. :)
Kinkekaardi näidis.

Tänane ühiskond pakub palju erinevaid võimalusi kinkida Sulle olulisele inimesele midagi erilist, meeldejäävat. Kinkida erinevaid elamusi – teatri-, filmi või kontserti nautlejale pilet või paar, reisi-huvilisele väike reis põnevasse sihtpunkti, raamatu-sõbrale lugemiselamust jne.
Üks võimalus erilisi inimesi kingitusega meeles pidada, on kinkida midagi kehale ja meelele. Kinkida hetke, mil inimene võtab aja maha, puhkab, lõõgastub. Hetk, mil inimene võtab aja puhtalt iseendale, et kogeda professionaali puudutust pingete leevendamiseks. Jah, selleks eriliseks hetkeks on massaaž.

Sul on võimalik soetada massaaži-kinkekaart Sulle kallile inimesele. Sinu valikul on kingisaajal võimalik kogeda kas klassikalist, Tai, Tai WatPo massaaži või hoopiski toetusega ShinDo venitust.
Massaaži-aja pikkuse määrad Sinagi – minimaalseim aeg on 45 minutit, maksimaalne aeg 90 minutit.
Unustada ei maksa ka rasedat – kui Su tutvus-ringkonnas on mõni lapseootel (tulevane) ema, siis tema saab nautida 45-minutilist raseda Tai massaaži.
Kas kinkekaardi puhul on toimumiskohal mingit tähtsust? Ei, kohe kindlasti mitte – Sul on võimalik valida, kas kingisaaja naudib massaaži väikses massaaži-kabinetis (Laki tn 11), või talle sobivas kohas (näiteks kasvõi kodus).
Kingikaardi soetamiseks, palun kontakteeru, kirjutades e-posti aadressil info@8delfiini.eu või helistades numbril +372 52 99 131. Ning kui ma parasjagu ei vasta kõnele, helistan Sulle esimesel võimalusel tagasi.

Sinu massöör,

Liisi Tepandi
+372 52 99 131
info@8delfiini.eu